menu

De Suite - Suzanne Vermeer (2010)

mijn stem
3,32 (11)
11 stemmen

Nederlands
Thriller

272 pagina's
Eerste druk: Bruna, Utrecht (Nederland)

Joyce is een pittige carrièrevrouw die duidelijk weet wat ze wil. Na haar gestrande huwelijk met de Spaanse Bencomo verhuist ze met haar zoon Jason naar Tenerife. Ze stort zich volledig op haar baan als directrice van hotel La Palmera. Een baan die moeilijk te combineren is met haar rol als alleenstaande moeder. Gelukkig is de opvoeding van haar zelfstandige tienerzoon haar minste zorg. Als ze op een avond moet overwerken, wordt ze overmeesterd door twee mannen die haar bedwelmen. De volgende ochtend wordt ze wakker in één van de kamers in haar hotel. Hoe ze daar is gekomen en wat er die nacht is gebeurd, kan ze zich niet herinneren. Dan stapt de louche Igor haar kantoor binnen, die haar kan vertellen wat haar overkomen is, en waarom. Ze belandt in een levensechte nachtmerrie, hoe komt ze hier ooit weer uit?

zoeken in:
3,5
Een goed boek van Suzanne V. Leuk dat haar boeken altijd gaat over een gebeurtenis icm vakantie.
Vooral heerlijk om dit soort makkelijke weglezers te lezen tijdens de vakantie op het strand. Je komt in een keer in het verhaal waar je bij andere boeken vaak echt door het begin moet worstelen.
Dit leest in ene weg.

4,0
Goed boek met een heel goed en spannend verhaal.
Zeker een overwacht plot.... zag em niet aan komen.
Bij andere boeken van haar is meestal vrij snel duidelijk wie wat gedaan heeft,
maar deze heeft me verrast!
Spannend!
4*

3,0
Leest heerlijk weg (ook ik las hem op vakantie).
Het boek was her en der verrassend maar zeker niet de beste onder deze naam. Gewoon een lekker boek voor de ontspanning.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:49 uur

geplaatst: vandaag om 20:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.