menu

Broken - Karin Slaughter (2010)

Alternatieve titels: Verbroken | Will Trent #4

mijn stem
3,63 (30)
30 stemmen

Engels
Thriller

416 pagina's
Eerste druk: Delacorte Press, New York (Verenigde Staten)

Sara Linton vraagt Will Trent om hulp in Grant County bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw. Maar zijn komst wordt niet door iedereen gewaardeerd. Wat houdt Lena Adams voor hem verborgen en wat had zij te maken met de dood van Jeffrey Tolliver? En waarom heeft Sara zijn hulp nodig bij het onderzoek? Terwijl het onderzoek vordert, doet Will rondvraag naar de feiten rond Jeffreys dood. De twee vrouwen naast hem zijn beiden vastbesloten de waarheid boven tafel te krijgen, waarbij Lena steeds meer onder druk komt te staan en Sara's wantrouwen steeds groter wordt. Langzaam ontrafelt Will een zaak vol explosieve geheimen - en komt hij dicht bij een waarheid die dodelijk kan zijn.

zoeken in:
3,0
een mijn favo schrijfster, ik heb tot nu toe geen boek van haar gelezen dat slecht was en ik heb ze allemaal gelezen!. Maar toch moest ik even wennen aan dit boek/verhaallijn van Sara/Lena/Will net als 'Genesis'. De verdiepingen in de personages vond ik erg sterk in dit boek maar daarmee werd het boek niet echt spannend meer en ik vroeg me af of het boek over de moord ging of over de personages. Maar al met al weer tegen het einde van het boek toch nog spannend.

avatar van levispapa
3,0
Wederom een onderhoudend boek van Karin Slaughter. Niet meer, niet minder. Ik werd nu eerlijk gezegd wel een beetje moe van het gezeur van Sara over het verlies van Jeffrey. De echte spanning die in alle boeken t/m Triptiek wel aanwezig was, ontbreekt een beetje in haar laatste boeken, vind ik.

avatar van thrillseeker
Spannend boek, alleen jammer dat er wordt doorgegaan op (neem ik aan) vorige boeken, zeker als je deze (nog) niet gelezen heb.

Is haast niet meer nodig om boeken dan te lezen omdat hierin de afloop al min of meer in beschreven wordt.

3,0
Moet helaas zeggen dat dit echt een van de mindere boeken van haar is. Het is langrdradig, niet spannend en er wordt veel herhaald uit de vorige delen, zoals het verlies van Jeffrey en de gecompliceerde relatie van Will Trent en Angie. Kortom, het schoot niet op. Hopelijk wordt het volgende boek beter, want ondanks dit mindere deel zal ik de toekomstige boeken van deze reeks trouw blijven lezen.

avatar van Vonneke_Legrand
4,0
volgens mij is dit het recentste boek van Slaughter
inderdaad is de recente wending (v.a. Genesis) wel ff verassend
maar op zo'n manier probeert de schrijfster denk ik wat meer dimensie/verhaallijn aan de hoofdpersoon te geven
Op die manier kunnen we nog jaren door...

Gast
geplaatst: vandaag om 09:33 uur

geplaatst: vandaag om 09:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.