menu

Strangers - Dean Koontz (1986)

Alternatieve titel: Motel van de Angst

mijn stem
4,20 (15)
15 stemmen

Engels
Thriller / Griezel

688 pagina's
Eerste druk: Putnam, New York (Verenigde Staten)

Een groep zeer uiteenlopende mensen heeft één ding gemeen: verlammende angstaanvallen, die het dagelijkse leven ondraaglijk maken. Geen psychiater heeft een verklaring voor hun vreemde hallucinaties. Hulp krijgen ze pas van elkaar, wanneer zich een patroon van aanknopingspunten openbaart. Dan keren ze terug naar het motel van de angst...

zoeken in:
avatar van Boek Pegasus
4,5
Dit vind ik nog steeds het sterkste boek van Dean Koontz. Vooral als je het de eerste keer leest. Taalkundig is Koontz niet zo sterk als collega Stephen King, maar hij weet ook wel de spanning goed te beschrijven. En die spanning is zeer sterk in dit boek. Een aanrader.

avatar van PeterW
3,0
PeterW (crew)
In den beginne was het best aardig, maar toen het op een ruimteschip afging haakte ik af.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:53 uur

geplaatst: vandaag om 08:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.