menu

Chainfire - Terry Goodkind (2005)

Alternatieve titels: Ketenvuur | De Negende Wet van de Magie

mijn stem
3,62 (17)
17 stemmen

Engels
Fantasy

749 pagina's
Eerste druk: Tor, New York (Verenigde Staten)

Richard Cypher, Heer Rahl, de Zoeker, heerser over D'Hara en drager van het Zwaard van de Waarheid, raakt op het slagveld ernstig gewond. Dankzij de goede zorgen van de tovenares Nicci komt hij algauw weer tot bewustzijn, om tot zijn grote schrik en verbijstering te horen te krijgen dat zijn geliefde vrouw Kahlan spoorloos is. Erger nog, niemand kan zich haar herinneren - het is alsof Kahlan nooit heeft bestaan.

zoeken in:
Gajarigon
Naar't schijnt zou deze beter zijn dan de vorige. Ik hoop het van harte, met nog 2 delen te gaan na deze mag het wel eens beginnen te beteren, anders eindig ik op 0.5

2,5
Eigelijk te veel terugblikken op de afgelopen 9? boeken.
Hierdoor eigelijk een beetje saai.
Het hierop volgende boek (Phantom) vind ik daarentegen wel weer erg goed.

dus ff doorbijten in dit boek en alle flauwe pag. met terugblikken slikken en dan gaan we weer terug naar het oude niveau van de serie.

avatar van Slater
4,5
Ik vind dat mensen niet moeten luisteren naar reacties van te veel terugblikken. Natuurlijk krijg je informatie over personen en items te horen die in de vorige delen te voorschijn kwamen, maar niettemin bestond dit allemaal maar uit kleine stukjes.
Wat betreft dit wordt er misschien BIJ ELKAAR 20 pagina's aan terugblikken gebruikt van de 700 nog wat.

Ik was juist ontzettend verbaasd wat een tempo er in het boek zat. Iedereen is lekker op dreef en er wordt nergens te lang gemopperd om niets. In tegenstelling tot de andere delen die allemaal in dezelfde dag leken af te spelen.

Een goeie 4,5*
Heeeeeeeeeeeeeel erg benieuwd naar het 2e deel van het slot.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:37 uur

geplaatst: vandaag om 18:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.