menu

Verlies - Nicci Gerrard en Sean French (2002)

Alternatieve titel: Grief

mijn stem
3,17 (15)
15 stemmen

Nederlands
Thriller / Psychologisch

96 pagina's
Eerste druk: Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, Amsterdam (Nederland)

Dit boek vertelt het verhaal van een echtpaar dat hun vijfjarige zoon verliest bij een ongeluk. Moeder, vader en hun tienjarige zoon hebben ieder een eigen manier waarop zij hun verlies verwerken. Maar al gauw merkt de lezer dat er binnen het gezin over en weer verdenkingen zijn. Weet een van de gezinsleden meer van het ongeluk? Uitgegeven ter gelegenheid van de Maand van het Spannende Boek 2002.

zoeken in:
avatar van Kólja Krasótkin
4,0
Dit boek had ik jaren geleden gelezen, maar heb het nu even als tussendoortje gepakt. Kon ook wel met 96 pagina's.
Voor zo'n kort boek vind ik het nog best aardig. Niet echt spannend, maar wel redelijk beklemmend, omdat je de spanning in het gezin goed kunt voelen. Het is altijd triest als zo'n jong kind overlijdt en als er dan in het gezin verdenkingen ontstaan over de toedracht van de dood van de kleine.

Wil er toch 4* voor geven.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:57 uur

geplaatst: vandaag om 11:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.