menu

Fragment - Warren Fahy (2009)

Alternatieve titel: Eiland

mijn stem
3,12 (4)
4 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Bantam Books, New York (Verenigde Staten)

De cast en crew van de realityserie “Sealife” zet voet aan land op het haast mythische Henders Eiland. Ze komen er al snel achter dat het geen stukje paradijs op aarde is: het heeft zich miljarden jaren lang in extreme isolatie ontwikkeld tot een habitat voor de meest vraatzuchtige en dodelijke roofdieren die je je maar kunt voorstellen. Een ding is zeker: als ook maar één van de beesten die Henders bevolken de oversteek naar het vasteland zou kunnen maken, dan zou dat zo drastisch ingrijpen op de bestaande biotoop dat de mens in razend tempo uitgeroeid zou worden.

zoeken in:
avatar van PROPAYNE
5,0
Een juweeltje, zo ontzettend gaaf. De spanning is te snijden en ik zat dan ook steeds op het puntje van mijn stoel. Ook geweldig dat er van die schetsen in staan van de Henders-wezens. Wat een avontuur!! Ik wacht vol smart op de vertaling van het vervolg, maar ik wacht al erg lang....

Gast
geplaatst: vandaag om 19:00 uur

geplaatst: vandaag om 19:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.