menu

Naked Empire - Terry Goodkind (2003)

Alternatieve titels: Het Weerloze Rijk | De Achtste Wet van de Magie

mijn stem
3,62 (21)
21 stemmen

Engels
Fantasy

608 pagina's
Eerste druk: Tor Fantasy, New York (Verenigde Staten)

Samen met Kahlan, Jennsen en Cara trekt Richard weg van de Zuilen der Schepping. Al gauw ontmoeten ze Owen, die hun hulp inroept om het Bandarakaanse rijk te helpen, die onder de voet zijn gelopen door de Imperiale Orde. Echter, de Imperiale Orde zit niet stil, en Jagang heeft met behulp van de Zusters van de Duisternis een nieuw, machtig wapen geschapen, een kwaad dat in de wereld al duizend jaar zijn gelijke niet kent.

zoeken in:
avatar van Slater
3,5
Een ontzettend lang boek, dat naar mijn mening korter mocht, omdat alles zich in dezelfde korte tijd afspeelde en met minder informatie kon passeren.
Pas na 400 bladzijdes begon het ook echt pas spannend te worden toen eindelijk het 'nieuwe machtige wapen' geintroduceerd werd. Het was wel een goed idee, maar het had over het hele boek verspreid moeten worden en niet zo laat.

Heel kleine 3.5*
Op naar deel 9.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:32 uur

geplaatst: vandaag om 15:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.