menu

Coldheart Canyon - Clive Barker (2001)

mijn stem
4,00 (12)
12 stemmen

Engels
Fantasy

654 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, London (Verenigd Koninkrijk)

Superster Todd Pickett is nog maar 29, maar zijn glorie is al vergaan. In een wanhopige poging zijn schoonheid te herwinnen, ondergaat Pickett plastische chirurgie. Maar de operatie gaat gruwelijk mis. Op de loop voor de pers en zijn fans vindt Pickett een toevluchtsoord. In Coldheart Canyon ontdekt hij een wereld tussen leven en dood, waar de legenden van een vergeten Hollywood hem onderwijzen in het bittere leven na de roem.

zoeken in:
avatar van Slainte_Mhath
4,5
Sterk verhaal over een mooi gecreëerde wereld rond Hollywood. Hoofdpersoon Tod kon ik in het boek eerlijk gezegd niet zo uitstaan. Toch overkomt hem het nodige leed en trekt hij zich terug in een groot landhuis in de woestijn om te herstellen van een mislukte facelift, nadat hij meent dat zijn acteercarrière in het slop is geraakt. Het huis is verdoemd en Tod komt in contact met de geest van de beeldschone Roemeense ex-filmster Katya Lupi.

Het verhaal bestaat uit 2 aparte verhaallijnen die later samenvloeien. Erg levendig en zoals we van Barker gewend zijn genoeg erotiek, cult en magie.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:26 uur

geplaatst: vandaag om 10:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.