menu

The Affair - Santa Montefiore (2010)

Alternatieve titels: De Affaire | The Perfect Happiness

mijn stem
3,65 (10)
10 stemmen

Engels
Romantiek

384 pagina's
Eerste druk: Hodder & Stoughton, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Tijdens een dinertje ontmoet Angelica, die een succesvol kinderboekenschrijfster is, de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid-Afrika en heeft de reputatie van rokkenjager. Angelica voelt zich zeer gevleid door zijn aandacht waardoor ze zich op en top vrouw voelt. Na hun ontmoeting zetten ze hun onschuldige flirt voort per e-mail - dat kan toch zeker geen kwaad? Ze zou tenslotte nooit haar stabiele huwelijk en het geluk van haar kinderen op het spel zetten. Maar dan moet Angelica naar Kaapstad voor de promotie van een van haar boeken en wordt de affaire serieus. Ondanks haar schuldgevoel geniet Angelica met volle teugen. Op hun laatste dag doet Jack haar echter een bekentenis...

zoeken in:
3,5
Jaaaren geleden dat ik nog eens een boek gelezen heb. Maar door deze ben ik eindelijk nog eens vertrokken. Heel luchtig verhaal.

avatar van stefan dias
… en dan worden wij op de vingers getikt als we geen spoilertags plaatsen. Deze hoef ik dus al niet meer te lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:47 uur

geplaatst: vandaag om 07:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.