menu

The Postcard Killers - James Patterson en Liza Marklund (2010)

Alternatieve titel: Partnerruil

mijn stem
3,29 (12)
12 stemmen

Engels / Zweeds
Thriller

327 pagina's
Eerste druk: Piratförlaget, Stockholm (Zweden)

Europa word opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden: in Parijs, Rome, Amsterdam en Berlijn worden echtparen dood in hun hotelkamers aangetroffen. Hun lichamen zijn op bizarre wijze achtergelaten: als bekende kunstwerken. De enige aanwijzing voor de politie is een ansichtkaart, afkomstig van de moordenaars. De dochter van de Amerikaanse politieman Jakob Kanon was een van de slachtoffers en Kanon is vastberaden de seriemoordenaars te vinden. Samen met journaliste Dessie uit Stockholm zet hij alles op alles om de moorden te stoppen. Maar dan ontvangt zij een nieuwe ansichtkaart…

zoeken in:
avatar van Freud
Beide auteurs hebben hun deel in hun eigen taal geschreven - vandaar dus Engels en Zweeds

2,0
Matige thriller. Formulewerk zonder extra.

4,0
De Engelse titel van het boek dekt de lading beter. Onderhoudende thriller die de lezer bezig blijft houden. Niet zozeer of ze de moordenaars te pakken krijgen, maar hoe dit uiteindelijk gebeurt.

avatar van divart
3,0
1lekkerbel schreef:
Matige thriller. Formulewerk zonder extra.

Zeker formulewerk, maar de eerste helft bijzonder aangenaam. En daarna was de koek op. Plot was erg voorspelbaar en de ontknoping werd afgeraffeld. Toch nog 3* , maar wel jammer, dit had een sterk boekje kunnen worden.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:33 uur

geplaatst: vandaag om 03:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.