menu

Mevrouw Len - Oek de Jong (2009)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nederlands
Psychologisch

64 pagina's
Eerste druk: Augustus, Amsterdam (Nederland)

Een jonge schrijver raakt gefascineerd door zijn benedenbuurvrouw, een plompe vrouw van begin zestig die haar etage tot een hol heeft gemaakt vol katten, stapels kranten en met kleren volgepropte plastic zakken. ‘In haar vrolijk gebloemde jurk met hoofddoek herinnerde ze me aan boerenvrouwen op foto’s van lang geleden en ver weg. De tijd waarin men boerenvrouwen, op weg naar de markt, in de berm zag staan, de benen iets gespreid in de rok, en het onder die rok hoorde klateren in het gras.’ Geleidelijk aan spint de Poolse mevrouw Len hem in haar web.

zoeken in:
avatar van thomzi50
Een verhaal dat vermakelijk wegleest maar toch wel erg weinig omhanden heeft al met al; snap niet dat dit los is uitgegeven. De 64 pagina's die overal worden weergegeven op internet kloppen geloof ik ook niet: het zijn er slechts dertig in mijn uitgave. Je leest dit werk dan ook in een kwartiertje uit. Heel veel reden is daar echter niet toe. Ik hou het bij 2,5*.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:06 uur

geplaatst: vandaag om 02:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.