menu

Wisselgeld - Loes den Hollander (2010)

mijn stem
3,45 (10)
10 stemmen

Nederlands
Thriller

352 pagina's
Eerste druk: Karakter, Uithoorn (Nederland)

Het lijkt een redelijk gelukkig huwelijk. Maar als de jongste dochter van Lenie en Michael vermoord wordt aangetroffen in een hotel, lukt het hen niet om dit drama samen te verwerken. Hun relatie komt op scherp te staan en gebeurtenissen van jaren geleden eisen hun tol. Er sluipt een onbehaaglijke onzekerheid hun leven binnen. Lenie probeert als eerste de situatie weer te normaliseren. Maar dan wordt de bodem opnieuw onder hun voeten weggeslagen en komt Michael er achter dat hij zijn verantwoordelijkheid voor een misstap in het verleden te licht heeft ingeschat.

zoeken in:
avatar van Antina
3,5
Ik ging dit boek lezen op aanraden van een collega, ik had nog niet eerder een boek van Loes den Hollander gelezen. Het boek was nog niet bekend op Boekmeter, dus ik had wat te doen; boek toevoegen en heel snel gaan lezen! Na de eerste paar bladzijdes te hebben gelezen dacht ik al precies te weten wat er allemaal zou gaan gebeuren. Niets was minder waar (gelukkig). Toch blijft het een redelijk doorsnee boek, niet heel bijzonder maar toch erg leuk om te lezen! Ik ben nieuwsgierig geworden naar de andere boeken van Loes.

3,5
Ik vidn de schrijfwijze prettig, korte zinnen, duidelijk, veel sfeer. Je wil het boek het liefst in een ruk uitlezen. Ik vind het plot wel verassend, ja ik vind dit boek echt een aanrader.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:49 uur

geplaatst: vandaag om 16:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.