menu

The Doomsday Key - James Rollins (2009)

Alternatieve titels: Dag des Oordeels | Sigma Force #6

mijn stem
4,10 (5)
5 stemmen

Engels
Thriller

448 pagina's
Eerste druk: William Morrow, New York (Verenigde Staten)

Een Amerikaans geneticus overlijdt in zijn lab, midden in de Sint Pieter wordt een archeoloog dood gevonden en in een Afrikaans Rode Kruis-kamp sterft de zoon van een Amerikaanse senator een wrede dood. Drie moorden op drie continenten, en de slachtoffers hebben allen eenzelfde brandmerk. Sigma´s Gray Pierce moet dit mysterie, dat wortels heeft tot diep in de vroege middeleeuwen, zien te ontrafelen. Van hem wordt een immens offer gevraagd opdat de mensheid behoed kan worden voor uitsterven…

zoeken in:
avatar van james_cameron
4,0
En weer een fijn Sigma Force-boek. Niet zo sterk en spannend als de voorgaande delen, bepaalde elementen gaan zich toch wat herhalen, maar toch weer een gaaf verhaal met veel aktie en avontuur. Rollins blijft binnen het genre toch wel één van mijn favoriete schrijvers. Vervolg: The Devil Colony.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:30 uur

geplaatst: vandaag om 15:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.