menu

Isabelle - Felix Thijssen (1999)

mijn stem
3,75 (4)
4 stemmen

Nederlands
Detective

239 pagina's
Eerste druk: Luitingh-Sijthoff, Amsterdam (Nederland)

Isabelle is serveerster in een wegrestaurant. Haar bestaan is allesbehalve opzienbarend. Zodra Isabelle de man binnen ziet komen, weet ze dat hij haar leven totaal zal veranderen. Ze heeft hem nooit eerder gezien. Maar Isabelle is te jong voor een mysterieus verleden, te alledaags voor uitzinnige gebeurtenissen. En veel te onschuldig voor het drama dat zal volgen, nog diezelfde nacht.

zoeken in:
3,5
Een verhaal dat vriendelijk en mooi begint: een man en een vrouw ontmoeten elkaar in een wegrestaurant. Zij is er een nuchtere serveerster en hij is klant en hij heeft een mooie auto. Die terloopse ontmoeting maakt bij beiden iets los.Hij is wel getrouwd en zij heeft een relatie achter de rug en woont bij haar ongehuwde tante. En toch vallen ze voor elkaar. Maar na een gezamenlijk etentje gaat het vreselijk mis. De politie wordt ingeschakeld. En de recherche doet zijn werk, maar kan de zaak niet oplossen. In arren moede en omdat ze nieuwsgierig is schakelt de vrouw van de man privédetective Max Winter in. Er blijkt veel aan de hand te zijn in het verleden van de betrokkenen. (Maar zoveel dat het verhaal er onwaarschijnlijk door wordt.) En zo zitten er veel lagen in dit toch boeiende detectiveverhaal.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:47 uur

geplaatst: vandaag om 23:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.