menu

Honeymoon - Kevin Canty (2001)

Alternatieve titels: Honeymoon and Other Stories | Honeymoon en Andere Verhalen

mijn stem
4,25 (2)
2 stemmen

Engels
Verhalenbundel
Sociaal

206 pagina's
Eerste druk: Nan A. Talese, New York (Verenigde Staten)

De tien verhalen in Honeymoon gaan over liefde en haar schaduwzijde, over het aloude conflict tussen verstand en gevoel. Zo trekt een jongen de rode jurk van zijn overspelige moeder aan, de jurk die zij altijd droeg als zij hem in bed stopte. Een achtendertigjarige vrouw probeert vergeefs weerstand te bieden tegen het verlangen haar neef te versieren. Een gescheiden man en een stervende vrouw proberen samen de intimiteit te vinden die tot dan toe in hun beider levens ontbroken heeft.

zoeken in:
avatar van slowgaze
4,0
Niet alles is even goed, maar in de beste verhalen worden de hoofdrolspelers uitgekleed tot er nog maar zielige hoopjes mens van ze over zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:29 uur

geplaatst: vandaag om 08:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.