menu

La Setta degli Assassini - Licia Troisi (2006)

Alternatieve titels: Het Moordenaarsgilde | De Oorlogen van de Verrezen Wereld #1 | Le Guerre del Mondo Emerso #1

mijn stem
3,50 (4)
4 stemmen

Italiaans
Jeugdboek
Fantasy

565 pagina's
Eerste druk: Mondadori, Milaan (Italië)

Veertig jaren zijn er voorbij gegaan sinds de grote oorlog met de Tiran is beëindigd. De Tiran kreeg nooit genoeg van het veroveren. Maar ook al is de oorlog voorbij, nog steeds heeft de wereld haar vrede niet teruggevonden. Dohor, een drakenridder en de nieuwe Koning van het Land van Zon, breidt langzaam zijn invloed op de wereld uit. Zijn moordenaarsgilde zoekt moordenaars en strijders overal in de wereld om zijn duistere plannen uit te voeren. Eén van deze vreselijke mensen is de zeventienjarige Dubhe die de meest bekwame dief van het hele koninkrijk is. Het gilde zegt dat Dubhe een menselijk wezen is met de duistere lust om te moorden. Dubhe zelf zwoer, dat ze niemand meer zou vermoorden na het vreselijke ongeval dat van haar een dakloze wees maakte. Maar het gilde weet als geen ander hoe ze met een vloek iemand kan overtuigen. Een vloek die Dubhe verandert in een slaaf die kan doden op commando.

zoeken in:
avatar van Djumbo
2,5
Het begin van het boek vond ik geweldig .... een heerlijk fantasy verhaal .... maar na een tijd vond ik het wel wat langdradig worden. Ik ben nog aan het weifelen of ik het vervolg nog ga lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:12 uur

geplaatst: vandaag om 20:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.