menu

Diary of a Wimpy Kid - Jeff Kinney (2007)

Alternatieve titel: Het Leven van een Loser

mijn stem
3,79 (14)
14 stemmen

Engels
Jeugdboek
Humoristisch

217 pagina's
Eerste druk: Amulet Books, New York (Verenigde Staten)

Bram Botermans vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert. Op een dag krijgt hij van zijn moeder een dagboek cadeau. En dat terwijl een dagboek juist een meisjesding is; nog nooit schreef er een jongen in een dagboek, wel dan? ‘Als je maar niet denkt dat ik “lief dagboek” hier en “lief dagboek” daar ga schrijven,’ is zijn eerste reactie. Toch begint Bram er zijn verhaal in te schrijven: over zijn vervelende broertjes, zijn onnozele vriend Theo, de dagelijkse overlevingsstrijd op school, een gruwelijk eng griezelhuis en… die vervloekte kaas…

zoeken in:
Leven van Loser
Het Leven van een Loser is een fantastisch logboek (geen dagboek,kom op zeg)! Echt aan te raden voor je kinderen,en voor jezelf ook leuk. Leuke personages,hilarische gebeurtenissen,leuke strips erin,dit boek heeft alles.

3,5
Erg vermakelijk! Ook voor volwassenen:P

avatar van the Cheshire cat
4,5
Deze 40-jarige loser vond het in ieder geval een superleuk boek (Het met appels bekogelen van
'landverraadster' Patricia & de ruzie tussen Bram en zijn beste kameraad Theo )

Ik lees nu Het Leven Van Een Loser: Vette Pech.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:34 uur

geplaatst: vandaag om 10:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.