menu

The Colors of Space - Marion Zimmer Bradley (1963)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Sciencefiction

200 pagina's
Eerste druk: Monarch, Derby (Verenigde Staten)

Bart Steele, een student op de ruimte-academie, is op terugweg naar zijn vaders' werk, eigenaar van interstellaire ruimteschepen. Het geheim van interstellair reizen is enkel bekend aan een ras buitanaardse wezens genaamd de Lahri. Bart probeert dat geheim te ontfutselen.

zoeken in:
avatar van Grovonion2
3,0
Degelijke SF van een schrijfster die later nog brokken zou maken in de fantasy. Het verhaal handelt over een queeste van 1 man tegen een heel ras en draait uiteindelijk iets anders uit dan te verwachten valt voor een dergelijk verhaal en heeft dan ook heel wat originaliteit te bieden. Spijtig genoeg steekt het verhaal vol naieve logica en en hier of daar een erg ongeloofwaardig element. Al bij al leuk leesbaar/luisterbaar, heb het namelijk beluisterd via een audiobook.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:59 uur

geplaatst: vandaag om 14:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.