menu

In Vreemde Handen - Corine Hartman (2009)

mijn stem
3,08 (6)
6 stemmen

Nederlands
Thriller

319 pagina's
Eerste druk: Karakter, Uithoorn (Nederland)

Het roer om. Een mooier leven. Dat is wat Diana voor ogen heeft. Samen met haar man Robbert en dochter Lieke emigreert ze naar het idyllische Toscane om daar een hotel te gaan runnen. Ze hebben zich perfect voorbereid. Ze kennen de taal, hebben alles zorgvuldig geregeld en niets staat hun geluk in de weg… denkt ze. De droom van een zorgeloos bestaan in een aangenaam klimaat verandert echter in een angstaanjagende nachtmerrie als iemand hun plannen dwarsboomt. Als Diana ontdekt wie er verantwoordelijk is voor het leed dat haar gezin treft, betekent dat niet het einde van het drama. Integendeel: Diana wordt op een gruwelijke manier met zichzelf en haar verleden geconfronteerd. Een verleden, dat ze juist wilde ontvluchten. Is ze in staat om, koste wat het kost, haar gezin te redden? En zichzelf?

zoeken in:
2,0
Het kon me niet pakken. Tuurlijk zit er een verrassende wending in, maar dat was niet verrassend genoeg. Wel was het soms macaber en luguber, walgelijk bijna, maar zelfs dat was toch nog niet boeiend genoeg. Geen boek wat me bij zal blijven.

avatar van Arkan
3,5
In vreemde handen is een boek wat me heel fel aan andere boeken en schrijvers doet denken.
Het is dan ook, wat mij betreft, zeker géén hoogvlieger, desalniettemin is het de moeite van het lezen wel waard. Het is een goed boek om gewoon even tussendoor te lezen.

De personages en de omgeving worden heel goed beschreven, en ik waande me echt in Toscane. En dit, evenals het toch wel verrassende einde, ondanks dat je al snel weet wie de dader is, maakt heel veel goed.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:39 uur

geplaatst: vandaag om 13:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.