menu

Nemen Wij Dan Samen Afscheid van de Liefde - Paul Baeten Gronda (2008)

mijn stem
3,19 (8)
8 stemmen

Nederlands
Humoristisch / Psychologisch

200 pagina's
Eerste druk: De Bezige Bij, Amsterdam (Nederland)

Max Eugène Venkenray werkt als aircomonteur in een winkelcentrum. Zijn vrije uren verdeelt hij tussen zijn vriend Jimbo, met wie hij ooit in de band Crying In A White Dress of Hope speelde, zijn oudere broer Gertjan, die kunstzinnige experimenten met cavia’s uitvoert, en Andy, barman van Hotel Splendid, waar Max een kamer bewoont. ‘Wellness is a state of total well-being’ deelt een reclameboodschap hem dagelijks mee – maar zijn eigen staat van welbevinden lijkt verder weg dan ooit, als de spoken van het verleden hem steeds meer beginnen te achtervolgen.

zoeken in:
avatar van stefan dias
3,0
Bon, dit viel nog best mee.

Ik had ooit een kritiek over, zeg maar 'karaktermoord' op deze auteur gelezen in De Standaard en ik hield dan ook een beetje mijn hart vast. Tja, als je het ergste verwacht, dan kan het natuurlijk zo uitdraaien, maar zoals gezegd: dat viel nog wel mee.

Vlot geschreven, nooit storend. Een boek dat je 's avonds even vast neemt en dan weer makkelijk opzij legt. Dat is het dan helaas ook wel. Echt aangrijpen deed het nooit. Het was almlemaal net iets te licht.

Mijnheer Gronda mag van mij best in de boekenwinkel liggen, maar ik ga 'm nu niet meteen aanraden of zo.

Het valt mij eigenlijk nog het meest op hoe weinig ik hier over te zeggen heb.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:13 uur

geplaatst: vandaag om 06:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.