menu

Griezelhandboek - Paul van Loon (1993)

mijn stem
3,23 (31)
31 stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Griezel / Fantasy

159 pagina's
Eerste druk: Elzenga, Amsterdam (Nederland)

Wil je nu eindelijk eens alles weten over vampiers, weerwolven, spoken, geesten, zombies en andere griezelige wezens, dan heb je het goede boek in handen: het Griezelhandboek. Zoek je informatie over Dracula, het monster van Frankenstein, een goede griezelfilm of een lekker griezelboek, het staat allemaal in het Griezelhandboek. Er gaat een griezelige wereld voor je open als je dit boek leest.

zoeken in:
3,0
Sai
Dit boek heeft tussen mijn zevende en tiende levensjaar nooit mijn nachtkastje verlaten. Zoals de inleiding al zei (geparafraseerd van een tien jaar oude herinnering): "Natuurlijk bestaan vampieren en geesten en mummies en monsters niet, maar als je eens een keer een geluid uit de muur hoort komen, of een raar soort voetstappen op de gang... pas voor de zekerheid toch maar op". Gelukkig had ik dit griezelhandboek, zodat ik alle zwakke plekken van die gruwelen kende en na het herlezen van een hoofdstukje toch rustig in slaap kon vallen.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:50 uur

geplaatst: vandaag om 23:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.