menu

True Blue - David Baldacci (2009)

Alternatieve titel: In het Geheim

mijn stem
3,32 (19)
19 stemmen

Engels
Thriller

464 pagina's
Eerste druk: Grand Central, New York (Verenigde Staten)

Mason Perry, bijgenaamd 'Mace', was een zeer succesvolle detective bij de Narcotica-afdeling van de politie van Washington D.C., tot ze werd ontvoerd en vervolgens een misdaad in de schoenen kreeg geschoven die ze niet had begaan. Ze raakte alles kwijt – haar baan, haar carrière, haar vrijheid – en verdween voor twee jaar achter de tralies. Maar nu is Mace weer vrij en vastberaden om degenen die haar in de gevangenis hebben doen belanden, te vinden. Dan ontmoet ze de jonge advocaat Roy Kingman, vlak nadat hij het lichaam heeft ontdekt van een vrouwelijke collega. Wanneer Mace en Roy op onderzoek uitgaan, stuiten ze op duistere geheimen die onder het beschaafde oppervlak van de Amerikaanse hoofdstad schuilgaan. Een ogenschijnlijk eenvoudig moordonderzoek verandert algauw in een duivels complexe zaak, met levensgevaarlijke gevolgen…

zoeken in:
1,5
Ik vond dit boek erg tegenvallen. Leest als een goedkope Amerikaanse politieserie. De personages zijn ongelooflijk slecht uitgewerkt en ontzettend voorspelbaar. Het boek bevat nauwelijks dynamiek en is daardoor niet spannend. Ik heb niet de motivatie kunnen opbrengen om het boek uit te lezen en ben daarom na twee derde gestopt.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:19 uur

geplaatst: vandaag om 10:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.