menu

How I Got My Shrunken Head - R.L. Stine (1996)

Alternatieve titel: Koppensnellers!

mijn stem
2,79 (19)
19 stemmen

Engels
Jeugdboek
Griezel

119 pagina's
Eerste druk: Parachute Press, New York (Verenigde Staten)

In het donker zag hij twee glinsterende ogen die naar hem keken. Mark voelde een koude rilling voer zijn rug lopen. Hij was nog zo gewaarschuwd voor de gevaren van het oerwoud. Niet alleen de wilde dieren en de moerassen, maar ook... Dat verhaal over die koppensnellers kon toch niet waar zijn? Of wel? Mark keek om zich heen en zag nog een paar ogen. En daarna nog veel meer. Fonkelende ogen, die zonder te knipperen naar hem keken. De koppensnellers zaten overal...

zoeken in:
avatar van The_Eye
1,0
Het slechste boek wat ik tot nu toe gelezen heb. Saai, onorgineel en vooral verveelend kort.

avatar van BozeWolf
4,0
Leuk boek

avatar van FelixTheCat
3,5
Eigenlijk is het niet zo heel goed boek. Maar voor een kippenvel boek en R. L Stine boek , zal ik maar zeggen , is het wel een goed boek. Ik las het tijd geleden toen ik 9-11 was. Dan vind je zoiets leuks.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:15 uur

geplaatst: vandaag om 20:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.