menu

The Stepsister - R.L. Stine (1990)

Alternatieve titel: De Stiefzus

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Engels
Thriller

140 pagina's
Eerste druk: Scholastic, New York (Verenigde Staten)

Emily wil niets liever dan dat zij en haar nieuwe stiefzusje Jessie goed met elkaar kunnen opschieten. Maar vanaf het moment dat Jessie bij hen intrekt gaat het mis: ze pikt de kleren van Emily, voert geheimzinnige gesprekken op háár telefoon en dat is nog maar het begin... Het duurt niet lang voor Emily doodsbenauwd is voor Jessie. Ze probeert met haar ouders te praten, maar Jessie heeft iedereen langzaam maar zeker ingepalmd. Dan stuit Emily op een afschuwelijk geheim uit Jessies verleden... Heeft Jessie werkelijk iemand vermoord? En... zou ze het nóg een keer doen? Emily moet meer te weten komen van Jessies duistere verleden. Haar eigen leven hangt er vanaf!

zoeken in:
avatar van Vaughn
Ik vond dit een erg goed boek uit de Fear Street reeks. Het is ook een van de eerste, één van de Klassiekers zoals ze onder de fans wel eens genoemd worden.

Er zat genoeg vaart in het verhaal, spanning, en ook wat psychologische diepgang, genoeg om je aandacht vast te houden. Het eind had ik totaal niet verwacht, Stine is erg goed om net op het laatste moment een heel andere twist aan het verhaal te geven.

Deel 2 moet ik nog lezen.


*3 voor deze goeie Fear!

Gast
geplaatst: vandaag om 14:42 uur

geplaatst: vandaag om 14:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.