menu

Echo Park - Michael Connelly (2006)

Alternatieve titel: Harry Bosch #12

mijn stem
3,88 (21)
21 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Little, Brown & Company, New York (Verenigde Staten)

In 1994 verdween Marie Gesto spoorloos nadat zij de supermarkt verliet. Harry Bosch leidde destijds het onderzoek naar de verdwijning, maar de jonge vrouw werd nooit gevonden. Het is twaalf jaar later. Bosch werkt op de afdeling Onopgeloste Zaken als hij een telefoontje krijgt van de officier van justitie: Raynard Waits, de verdachte van twee gruwelijke moorden, is bereid er meer op te biechten als hij levenslang kan krijgen in plaats van de doodstraf. Een van de moorden is die op Marie Gesto. Bosch gaat de bekentenis afnemen om uit te zoeken of Waits niet gewoon iets verzint om zo aan de dood te ontsnappen. Hij moet een vertrouwensband zien te krijgen met de man die hij al twaalf jaar zoekt – en haat. En dan ontdekt Bosch dat hij in 1994 een aanwijzing heeft gemist die hem naar Waits had kunnen leiden. Hij had alle moorden die volgden op de verdwijning van Marie Gesto dus kunnen voorkomen…

zoeken in:
5,0
Alweer een Bosch-thriller van de bovenste plank. Om niet te zeggen een van de beste die Connelly ooit geproduceerd heeft!

avatar van Witch-king
4,0
Dit is het eerste boek dat ik van Connelly gelezen heb, ik vond het een mooi boek.

****4****

4,0
Ingenieus plot, zoals gebruikelijk bij Connelly. Ik verslind alles wat ik van hem kan vinden. Heerlijke boeken. Wat een verschil met de (Amerikaanse) pulp die je maar al te vaak tegenkomt in dit genre.

* * * *

avatar van jan met de pet
4,0
Geweldig boek, 1 van de betere van Connelly: 4,0

Gast
geplaatst: vandaag om 00:19 uur

geplaatst: vandaag om 00:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.