menu

Say Cheese and Die! - R.L. Stine (1992)

Alternatieve titel: De Toekomst in Beeld

mijn stem
2,91 (32)
32 stemmen

Engels
Griezel

144 pagina's
Eerste druk: Scholastic, New York (Verenigde Staten)

Tijdens het onderzoeken van een oud huis vinden Michael, Doug, Greg en Shari een camera. Greg maakt met de camera een foto van Michael, waarna Michael plots van de trap afvalt. Als de foto uit de camera komt, laat de foto een vallende Michael zien. De camera maakt foto's van verschrikkelijke gebeurtenissen die nog moeten gebeuren. Maar hoe stoppen ze het?

zoeken in:
2,5
Leuk verhaaltje, doet me wat denken aan de Final Destination-films.

2,5*

avatar van Thomas83
3,0
De Goosebumps-boeken, in Nederland de Kippenvel-serie genoemd in van die Paarse opvallende boekjes, waren erg populair destijds onder kinderen tussen grofweg 10 en 14 jaar of zo. Ook ik heb met veel plezier de meeste ervan gelezen omdat ik sowieso al een liefhebber ben van horror/griezelverhalen. Dit was een van de meer originele vond ik persoonlijk, en af en toe nog best spannend.
De vergelijking met de Final Destination-films begrijp ik wel.

avatar van FelixTheCat
3,5
Dit kippenvelboek is één van de beste en leukste als je het mij vraagt.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:46 uur

geplaatst: vandaag om 00:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.