menu

Les Enfants de la Liberté - Marc Levy (2007)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Frans
Oorlog

368 pagina's
Eerste druk: Robert Laffont, Parijs (Frankrijk)

'Les Enfants de la Liberté' vertelt het verhaal van twee joodse broers die zich tijdens de tweede wereldoorlog bij het verzet aansluiten. Hun missies bestaan uit het saboteren van locomotieven, het vernielen van fabrieken, het vereffenen van rekeningen met Duitse soldaten,.... Alles loopt goed tot de twee broers elkaar terug tegenkomen in de gevangenis en ze, naar het einde van de oorlog toe, op een trein richting Duitsland gezet worden.

zoeken in:
Michael1992
Heb dit moeten lezen voor mijn examen frans van anderhalve week geleden en moet zeggen dat ik het wel prettig lezen vond.
Het was helemaal geen moeilijk Frans maar las vlot en het verhaal was dan misschien wel cliché en de themas al veel beter uitgewerkt in andere boeken toch wist het mijn aandacht erbij te houden.
Ben al lang blij dat ik Et si c'était vrai... niet moest lezen, ik verwijs graag naar het bericht van JJ_D.

3.0 sterren omdat het zoveel erger had gekund.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:48 uur

geplaatst: vandaag om 01:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.