menu

Three Men in a Boat (To Say Nothing of the Dog) - Jerome K. Jerome (1889)

Alternatieve titel: Drie Mannen in een Boot

mijn stem
3,82 (11)
11 stemmen

Engels
Humoristisch

196 pagina's
Eerste druk: J. W. Arrowsmith, Londen (Verenigd Koninkrijk)

J. de verteller, George, Harris en Montmorency de hond gaan op reis en hebben geen idee van wat hun allemaal aan tegenspoed te wachten staat, met hilarische gevolgen.

zoeken in:
4,0
Ik heb dit boek als audioboek geluisterd en eigenlijk ben ik heel benieuwd of ik het nog steeds zo erg zal waarderen als ik het boek zou lezen (in papieren formaat). De ervaring was namelijk vrij uniek, omdat ik zelden een audioboek geluisterd heb waar de stem van de voorlezer zo perfect bij het boek paste.

Tegelijkertijd is het een uitermate droll (ik weet geen term die het boek beter beschrijft) boek met ontzettend veel ironische uitstapjes en vooral ook ontzettend, maar dan ook echt ontzettend brits.

4*

avatar van Pythia
3,5
Het heeft de diepgang van een platbodem; het was dan ook oorspronkelijk bedoeld als reisgids. De uitgever vond echter dat de grappen leuker waren.
De toeristische beschrijving van een tochtje over de Theems zal niet meer overal kloppen, maar je krijgt er, ondanks de te verwachten tegenslagen, zin in.
De humor klopt nog wel .

3,0
Dat het boek hier en daar grappige stukken bevat staat vast, maar verder vond ik het boek niet zo interessant.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:22 uur

geplaatst: vandaag om 15:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.