menu

Incubi - Edward Lee (1991)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Griezel

316 pagina's
Eerste druk: Diamond, New York (Verenigde Staten)

Veronica is kunstschilder. Ze zit vast in een relatie die nergens heen gaat met een alcoholistische smeris. Dus als ze de enigmatische Erim Khoronos ontmoet, en uitgenodigd wordt op een kunstenaarsretraite op zijn landhuis waar ze naar hartelust kan schilderen, kan ze dat niet weigeren. Samen met haar vriendin Ginny, een succesvol schrijfster, gaat ze naar het retraite, waar ze al spoedig opgaat in een bijna droomachtige wereld van passionele en geweldadige seks. Maar de hele tijd heeft ze de indruk dat er iets duisters diep verborgen ligt binnen Khoronos en zijn twee jonge geweldige mannelijke gezellen. Jack, Veronica's recentelijk verlaten minnaar die met zijn eigen demonen vecht, realiseert zich dat Veronica de enige is waar hij van houdt en dat hij haar terug wil. Zijn zoektocht naar haar leidt naar een paar vreemde en beangstigende onthullingen over Khoronos, en als Jack op weg gaat naar het landhuis op zoek naar Veronica komt alles samen in een orgie van geweld, bloed en chaos...

zoeken in:
avatar van PeterW
4,5
PeterW (crew)
Dit is weer een echte pageturner. Ik had verwacht dat dit een ranzig verhaal zou zijn, maar dat valt honderd procent mee. Er komt de nodige seks aan te pas, maar het is nergens storend. Soms is het wat voorspelbaar, maar ook dat kan de pret niet drukken. Een aanrader.
Ik heb inmiddels ook Succubi gekocht; ben benieuwd of die ook zo goed is.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:26 uur

geplaatst: vandaag om 08:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.