menu

A Sparrow Falls - Wilbur Smith (1977)

Alternatieve titels: De Jakhalzen van het Paradijs | Courtney Series #3

mijn stem
3,90 (5)
5 stemmen

Engels
Avontuur

560 pagina's
Eerste druk: Heinemann, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Samen met een integer en invloedrijk politicus strijdt Sean Courtney, juist in Zuid-Afrika uit de Eerste Wereldoorlog teruggekeerd, om het behoud van een uitgestrekt ongerept natuurgebied, waarbij hij tevens de moordenaar van zijn oom hoopt te vinden.

zoeken in:
avatar van Arkan
4,5
Net als het 1e boek 'When the lion feeds' is dit 3e deel van de Courtney trilogie echt de moeite waard.
Ik ben echt blij dat ik ondanks het eerder tegenvallende 2e deel 'Sound of Thunder' toch aan dit laatste deel ben begonnen.

Ook dit boek is een meeslepend, spannend verhaal dat je vanaf het begin tot het einde kan boeien en je meesleept door allerhande avonturen om weeral te eindigen met een geweldige apotheose.

Een echte aanrader dus waar ik met volle teugen van heb genoten, en waarbij ik, na het dichtslaan van het boek nog een tijdje heerlijk heb zitten nagenieten en mijmeren.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:54 uur

geplaatst: vandaag om 20:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.