menu

Fenrir: Een Lang Weekend in de Ardennen - Hella S. Haasse (2000)

mijn stem
3,33 (9)
9 stemmen

Nederlands
Streek/Familie

163 pagina's
Eerste druk: Querido, Amsterdam (Nederland)

Op een landgoed in de Ardennen heeft de bekende pianiste Edith Waldschade een privé-wolvenkamp. De jonge journalist Matthias Crone, bezig met het samenstellen van een wolvenencyclopedie, gaat er met een oude schoolvriend op af. Tijdens hun weekend in de Ardennen ontmoeten ze ook de andere bewoners van het landgoed die allen hun eigen geheimen met zich meedragen: Ediths zuster, haar zwager, hun dochter en de man die beweert Ediths halfbroer te zijn. Tussen hen heerst een voelbare spanning die uiteindelijk leidt tot een moordaanslag.

zoeken in:
3,0
Niet echt een boek dat de moeite is om te lezen. Het begin is vooral lastig om doorheen te komen. Tegen het einde wordt het verhaal beter en neemt de spanning enigzins toe. Maar een te groot aantal onopgeloste zaken, wat doet denken aan slordigheid, laat de lezer toch met een onbevredigend gevoel achter.

3,0
ik vond het boek wel goed te lezen. Alleen ook vond ik het eind een beetje onduidelijk. Er blijft voor mij nog steeds de grote vraag wat er nou precies is gebeurd. Weet iemand dit misschien nog uit te leggen of is het eind compleet open?

Gast
geplaatst: vandaag om 02:54 uur

geplaatst: vandaag om 02:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.