menu

The Animated Skeleton (1798)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Griezel

128 pagina's
Eerste druk: Minerva Press, Londen (Verenigd Koninkrijk)

De goede graaf Richard is op mysterieuze wijze verdwenen, en opvolger Albert en zijn kwaadaardige vrouw Brunchilda regeren op tirannieke wijze in zijn plaats. Op een donkere winternacht komt de onschuldige vrouw van boer Jacques thuis, zwaar gewond en bijna dood. Jacques ontdekt dat hij en zijn vriend Grodern onderwerp zijn van Brunchilda's woede, en vluchten daarom naar een verre abdij. Brunchilda wil hen voor moord op laten draaien en zal alles in het werk stellen om hen te vernietigen. Maar haar complotten worden verstoord door een wandelend skelet dat door het kasteel spookt; een skelet dat wel eens de sleutel zou kunnen zijn tot Richards lot.

zoeken in:
avatar van PeterW
3,5
PeterW (crew)
Dit is een gotische horror pur sang: personages met uitersten, gezwollen taalgebruik en duistere geheimen in monumentale gebouwen. Toch is het een prettig weglezend boekje. Ik zal niet zeggen een pageturner, maar wel een waar je in verder wil.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:05 uur

geplaatst: vandaag om 23:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.