menu

The Sorceress - Michael Scott (2009)

Alternatieve titels: De Tovenares | The Secrets of the Immortal Nicolas Flamel 3

mijn stem
3,80 (10)
10 stemmen

Engels
Jeugdboek
Fantasy

512 pagina's
Eerste druk: Delacorte, New York (Verenigde Staten)

Nadat ze in Parijs ontsnapt zijn aan de klauwen van Macchiavelli, reizen Sophie en Josh naar Londen. Zonder zijn magische boek wordt Nicolas Flamel elke dag zwakker en zijn vrouw Perenelle zit nog steeds opgesloten in Alcatraz. Nu de krachten van Josh zijn ontwaakt zoeken ze dringend een Oudere die hem kan leren hoe deze te gebruiken. Maar de enige Oudere die in aanmerking komt is waanzinnig: de legendarische Gilgamesj…

zoeken in:
avatar van Morgana
Ik kan niet wachten tot hij uit komt!!!

avatar van Morgana
Ik vind het erg vreemd dat ie eerst in de VS uitkomt (26 mei), dan in Australie (1 juni) en dan pas in de UK en Ierland. (24 juni). De schrijver woont in Ierland! (maar heeft wel weer een uitgever in de VS... )
Het was een teleurstelling toen ik hierachter kwam. Ik heb gekeken of hij ergens te bestellen was, maar hij kon pas op 25 juni geleverd worden.

4,0
Mooi vervolg op de voorgaande twee delen! Het mooie van deze boeken vind ik dat ze je aan het eind van elk hoofdstuk op het puntje van je stoel laten zitten van spanning en het volgende hoofdstuk verder gaan met een compleet andere verhaallijn. Dit zorgt ervoor dat je je hoofd erbij moet houden en dat je door wil lezen, omdat je wilt weten hoe die ene verhaallijn nou verder gaat.

4*

avatar van Dee-e
3,0
Ik vond deze toch iets minder dan de andere delen, omdat ik hier niet continu de neiging had om verder te lezen. Het verhaal an sich was wel goed, erg leuk dat William Shakespeare een rol heeft, en wat voor een! Ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat, dus dat is dan wel weer positief te noemen!

Gast
geplaatst: vandaag om 12:32 uur

geplaatst: vandaag om 12:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.