menu

Aftermath - Peter Robinson (2001)

Alternatieve titels: Nasleep | Inspector Banks #12

mijn stem
3,88 (13)
13 stemmen

Engels
Thriller

389 pagina's
Eerste druk: McClelland & Stewart, Toronto (Canada)

In de stad Leeds in Yorkshire oefent een seriemoordenaar onopgemerkt zijn afgrijzelijke praktijken uit. Totdat de politie de lichamen van zijn slachtoffers ontdekt. Hoewel de dader bekend is, wordt er onder leiding van inspecteur Alan Banks een onderzoek ingesteld. Hij wil weten hoe het mogelijk is dat de moordenaar onder de neus van zijn echtgenote en buren onopgemerkt zijn gang kon gaan. Langzaam maar zeker komt de gruwelijke waarheid boven tafel...

zoeken in:
4,0
Spannende thriller met af en toe wel wat lugubere praktijken. Leest lekker weg, hoewel die wel plots afgelopen was.

4,0
Las een aantal boeken van Peter Robinson, dit vind ik tot dusver zijn beste. Lugubere praktijken schrijft Chevy en daar ben ik het mee eens, geen boek voor zwakke zieltjes.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:56 uur

geplaatst: vandaag om 19:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.