Briefgeheim - Jan Terlouw (1973)

mijn stem
3,33
78 stemmen

Nederlands
Avontuur

125 pagina's
Eerste druk: Lemniscaat, Zoetermeer (Nederland)

Eva en Jackie zijn hartsvriendinnen. Samen met Thomas hebben ze een geheime schuilplaats gemaakt. Eva's ouders maken altijd ruzie, soms zeggen ze een hele week niets tegen elkaar, en de drie besluiten daarom de ouders te straffen. Ze beslissen dat Eva van huis zal weglopen. Als Eva over het plan nadenkt, vindt ze een brief in de tuin van een kolonel.

3 BERICHTEN
zoeken in:
avatar van psyche
 
0
psyche (crew)
geplaatst:
Het is veel te lang geleden dat ik dit boek las om te kunnen stemmen, toch leuk dat toen ik de titel las, hij me bekend voorkwam. En ja, als ik nu de plotomschrijving lees, denk ik, volgens mij vond ik het als kind spannend!

avatar van Mug
3,0
0
Tegenvallertje. Braafheid a la Blytons De Vijf reeks. Mysterieuze voorvallen worden te snel uitgelegd voordat je het zelf in de smiezen wilt hebben. Goed voor het leestempo, jammer voor het leesplezier.

avatar van AmazingPP
4,5
0
Het is heel lang geleden dat ik dit boek heb gelezen, maar ik vond dit een spannend boek!! Ik kon het gewoon niet weg leggen. Nu heb ik begrepen dat ze er een film van gaan maken. Ik ben benieuwd of die net zo spannend is als het boek... Het boek van Terlouw krijgt van mij in ieder geval 4,5 *.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

*

* denotes required fields.