menu

Broodje Halfom - Bart Chabot (2002)

mijn stem
3,75 (12)
12 stemmen

Nederlands
Biografie

128 pagina's
Eerste druk: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam (Nederland)

In 1996 verscheen Broodje gezond. Bart Chabot toonde het fenomeen in zijn ware gedaante: als huisvader, kunstenaar en bij moeder Brood. Broodje halfom vertelt verder over Nederlands enige rock-'n'-rollheld: de viering van Hermans vijftigste verjaardag, de schilderscarrière die een hoge vlucht neemt en de avonturen van Herman als 'kapitein van de wilde vaart'. Broodje halfom is het tweede deel in de Herman Brood-trilogie van Bart Chabot.

zoeken in:
avatar van Jason82
3,5
In dit 2e deel van de Herman Brood trilogie glijdt Herman Brood langzaam, maar heel zeker af naar een zielig hoopje mens. Toch weet hij soms nog vlijmscherp uit de hoek te komen, niet zelden gebruikte hij daarbij treffende passages uit de Bijbel. Fascinerende, creatieve en toch ook wel intelligente man was het. Allemaal mooi en lekker leesbaar op papier gezet door Bart Chabot.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:38 uur

geplaatst: vandaag om 08:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.