menu

Fade Away - Harlan Coben (1996)

Alternatieve titels: Vermist | Myron Bolitar #03

mijn stem
3,45 (22)
22 stemmen

Engels
Thriller

368 pagina's
Eerste druk: Dell, New York (Verenigde Staten)

Wanneer een vroegere basketbalrivaal van Myron Bolitar op mysterieuze wijze verdwijnt zet Myron alles op alles om hem te vinden. Maar hoever wil Myron gaan om een rivaal te vinden. En is hij bereid om alles te doen wat nodig is om hem terug te vinden?

zoeken in:
avatar van AmazingPP
3,5
Ik ben gek op de boeken van Harlan Coben. Dit vond ik tot nu toe de minste die ik van hem heb gelezen. Ik vond het boek een beetje bol staan van allerei zijlijntjes, die niet direct iets te maken hadden met het verhaal. Meestal kan ik een Coben niet weg leggen en lees ik het boek binnen twee dagen uit. Met deze had ik dat niet. Ik had niet direct de behoefte om te lezen en te lezen... Neemt niet weg dat dit boek zeker zijn spannende momenten had, maar aan de andere kant ook weer veel te veel namen. Er is zelf een persoon in het boek die onder drie namen door het leven gaat. Soms ietwat verwarrend, maar als je je hoofd erbij houdt moet dat lukken. Niet slecht, maar zeker niet zijn beste. 3,5 *

avatar van centurion81
4,0
Grappig, AmazingPP, ik vond dit boek juist uitblinken qua personages. Met name Myron begint nu echt diepgang te krijgen en je merkt dat hij ook wel wat krasjes op zijn ziel heeft, eerder vond ik Myron een erg toffe kerel, maar ook een beetje iemand who has it all.

Genoten en snel door met de volgende

4*

Gast
geplaatst: vandaag om 22:58 uur

geplaatst: vandaag om 22:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.