menu

Back Spin - Harlan Coben (1997)

Alternatieve titels: Ontwricht | Myron Bolitar #04

mijn stem
3,32 (22)
22 stemmen

Engels
Thriller

529 pagina's
Eerste druk: Thorndike Press, New York (Verenigde Staten)

De zoon van Linda Coldren, een client van Myron Bolitar, wordt ontvoerd. Myron krijgt de taak om de jongen heelhuids terug te vinden. Maar als Myron op zoek gaat naar de jongen komt hij achter geheimen die een hele andere kijk op de situatie geven.

zoeken in:
avatar van AmazingPP
3,0
Het verbaasde mij altijd, toen ik eenmaal de boeken van Coben begon te lezen, dat De Boekerij deel drie en vier in de Bolitar-reeks niet in het Nederlands liet vertalen. Een email naar de uitgever gaf daar antwoord op: ze zouden in oktober van 2011 in de winkels liggen en inderdaad, zo rond die tijd waren daar inderdaad deel drie en deel vier uit de Bolitar-reeks. Nu ik ze eenmaal gelezen heb begrijp ik waarom De Boekerij daarmee heeft gewacht. Het zijn namelijk de minste boeken van Coben. Ook hierin maakt hij (net als in het derde deel) weer de fout om te vaak humor te gebruiken en veel te veel af te wijken van het verhaal. Hele paginas vol over het wel en wee van het golfen gaan snel vervelen. Dat achterwege latend is het ook niet een echte page-turner. Ik vond het eerder een vervelend boek dat ik zo snel mogelijk uit wou hebben. Zeker niet zijn beste, maar het leest toch nog altijd lekker weg. 3 *

Gast
geplaatst: vandaag om 10:21 uur

geplaatst: vandaag om 10:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.