menu

Secrets of a Shoe Addict - Beth Harbison (2008)

Alternatieve titel: Geheimen van de Schoenenclub

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Sociaal

352 pagina's
Eerste druk: St. Martin's, New York (Verenigde Staten)

Abbey Walsh, living the fab life, hoopte dat niemand achter haar ware verleden zou komen. Maar dan begint een oude bekende haar af te persen... Tiffany Vanderslice heeft torenhoge schulden na een shopping uitspatting... Loreen Murphy was helemaal niet van plan om een gigolo te huren, dat berust allemaal op een groot - en duur - misverstand... Drie vrouwen hebben heel veel geld nodig - en snél ook. Sandra, hun sympathieke en ondernemende vriendin, heeft het perfecte plan om dat voor elkaar te krijgen. Het is snel, gemakkelijk, volkomen legaal en helemaal in lijn met haar schoenenverslaving.

zoeken in:
4,0
De vriendinnen Loreen, Abbey en Tiffany verblijven in Las Vegas. Loreen komt daar een aantrekkelijke jongeman tegen die ook op haar lijkt te vallen. De one night stand loopt niet precies zoals ze had gehoopt, ze blijkt het zojuist gedaan te hebben met een zeer dure gigolo! Totaal in paniek vertrekt ze naar het casino om hem te kunnen betalen. Brave Abbey komt in Las Vegas een oude bekende tegen, iemand die ze nooit meer hoopte te zien. Hij eist nogal wat van haar: namelijk 10.000 euro! Tiffany doet haar naam eer aan: ze geeft bakken met geld uit aan dure designerkleding. Na een dagje schandalig shoppen bouwt ze een flinke schuld op. Tiffany’s zus Sandra heeft wel een idee voor de vriendinnen: waarom beginnen ze geen sekslijn om de schulden af te betalen?
Deze chicklit is een absolute topper. Beth’s schrijfstijl is te vergelijken met die van Sophie Kinsella, ze beschrijft de personages op een hilarische manier en voegt daar wat onverwachte wendingen aan toe. Ik kon me vooral goed identificeren met Loreen, ze komt erg sympathiek over en is eigenlijk een gewone vrouw die per ongeluk in de problemen komt. Op het eerste oog zijn de personages totaal verschillend, maar ze lijken veel meer op elkaar dan je zou denken. Dit boek is een one of a kind, één die je zeker gelezen moet hebben! Een heerlijk origineel verhaal over drie ongelukkige vriendinnen die alles zullen aanpakken om te overleven!

Gast
geplaatst: vandaag om 23:35 uur

geplaatst: vandaag om 23:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.