menu

Long Lost - Harlan Coben (2009)

Alternatieve titels: Verloren | Myron Bolitar #09

mijn stem
3,71 (35)
35 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Orion Publishing, New York (Verenigde Staten)

Myron heeft al jaren niks gehoord van Terese Collins. Niet sinds hun affaire abrupt aan een einde kwam. Haar telefoontje, waarin ze hem smeekt om naar Parijs te komen, overrompelt hem dan ook. Toch stapt hij een paar uur later in het vliegtuig. In Parijs blijkt Terese te worden verdacht van de moord op haar ex-man. Het politieonderzoek onthult bovendien een lang verborgen familiegeheim. In dit land, waar niemand hem gunstig gezind lijkt te zijn, staat Myron er alleen voor om Terese's onschuld te bewijzen.

zoeken in:
4,5
wederom een geweldig boek van coben. in een ruk uitgelezen en de ontknoping is echt subliem.

spinner
Mijn eerste kennismaking met deze schrijver. ik moest wel even aan zijn stijl wennen, maar heb het boek daarna binnen no time uitgelezen. Tot het eind toe spannend en onvoorspelbaar.
Het begint als een roman maar de actie begint al snel en de terrorismedreiging aan het einde zet je zeker aan het denken.
ik ga zeker meer van deze schrijver lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:04 uur

geplaatst: vandaag om 17:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.