menu

Angels Flight - Michael Connelly (1999)

Alternatieve titels: Spoordood | Harry Bosch #6

mijn stem
3,69 (13)
13 stemmen

Engels
Thriller

320 pagina's
Eerste druk: Little, Brown, New York (Verenigde Staten)

Tot zijn grote verbazing wordt inspecteur Harry Bosch op de zaak gezet van de vermoorde advocaat Howard Elias. Elias was niet zomaar een advocaat: hij was beroemd en zwart, en rijk geworden door een praktijk die voornamelijk draaide op zaken die hij tégen de politie aanspande. Bosch’ eerste verdachte is dan ook de politie zelf... Nooit eerder heeft Harry Bosch zo'n gevoelige zaak onder zijn hoede gehad. En kan hij zelf wel neutraal blijven?

zoeken in:
Cryptopsy
Wat een uitstekende thriller! De boeken van Michael Connelly zijn altijd goed, maar vond ik toch echt een van de betere. Een goed doorwrocht verhaal, goed uitgewerkte karakters, plotwendingen. Dit boek heeft alles wat ik in een thriller zoek!

Gast
geplaatst: vandaag om 15:10 uur

geplaatst: vandaag om 15:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.