menu

Married Lovers - Jackie Collins (2008)

Alternatieve titel: Getrouwde Minnaars

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Engels
Romantiek

512 pagina's
Eerste druk: St Martins Press, New York (Verenigde Staten)

Cameron Paradise is jong, blond en sexy. Ze werkt als personal trainer bij één van de meest exclusieve fitness-studio's van Los Angeles en ontmoet daar alle belangrijke players uit Hollywood. Toch gaat ze nooit in op de avances van haar rijke klanten. Ze spaart voor haar eigen studio en laat het wilde LA-leventje van feesten en drugsgebruik links liggen. Ryan Lambert is een succesvolle regisseur van art house-films. Hij is getrouwd met Mandy, de dochter van de machtigste man in Hollywood en een typische verwende Hollywood-prinses. Ryan heeft zijn veeleisende vrouw nooit bedrogen, maar als hij Cameron ontmoet, valt hij als een blok voor haar mysterieuze en sexy charme. Terwijl Ryan moet kiezen tussen zijn huwelijk en een toekomst met de vrouw van zijn dromen, worstelt Cameron met haar eigen duistere geheimen...

zoeken in:
avatar van Donna Tartt
3,0
Gelezen tijdens de vakantie. Supermakkelijk verhaal. Kitcherige personages maar toch pakkend genoeg om het vlot uit te lezen.

-3-

4,0
Prachtig boek. Het blijft lang hangen, en je leest het in één trek uit.
Het is makkelijk om te lezen, en om je in te leven in de personages.
Zeker een aanrader!

Gast
geplaatst: vandaag om 18:21 uur

geplaatst: vandaag om 18:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.