menu

Stenders Leesvermaak - Rob Stenders (2008)

mijn stem
3,20 (10)
10 stemmen

Nederlands
Autobiografisch

196 pagina's
Eerste druk: Tirion, Amsterdam (Nederland)

In dit boek vertelt Rob Stenders openhartig over zijn belevenissen bij zijn ochtend-radioprogramma Stenders Vroeg Op en ook hoe een bestaan van héél vroeg opstaan zijn persoonlijke leven beïnvloed heeft. Hij beschrijft zijn panische angst voor contracten, zijn samenwerking met collega's en met de omroepen, de interactie tussen zijn team en de luisteraars, en natuurlijk heeft hij het ook over zijn grote passie: de muziek.

zoeken in:
avatar van eRCee
Plotomschrijving schreef:
In dit boek vertelt Rob Stenders openhartig over zijn belevenissen bij zijn ochtend-radioprogramma Stenders Vroeg Op

Openhartig nog wel.

Het zoveelste volstrekt overbodige boek dus. Ik begrijp niet dat hier een markt voor is.

avatar van PeterW
PeterW (crew)
Er wordt meer rotzooi gemaakt en verkocht dan iets anders.

avatar van John Frusciante
Het draait allemaal om geld

avatar van PeterW
PeterW (crew)
John Frusciante schreef:
Het draait allemaal om geld

Dat is waar, en daar word ik wel eens triest van.

avatar van eRCee
Wereldbeeld van BN'ers, deze nieuwe adel, is blijkbaar ook dat alles wat ze zeggen en doen voor andere mensen interessant is.

avatar van PeterW
PeterW (crew)
Kijk maar naar programmering op tv; en het ergste is dat de massa het nog leuk vindt ook. Zegt wel iets over het peil van de gemiddelde Nederlander.

Ik heb nog nooit van die man gehoord.

avatar van PeterW
PeterW (crew)
Hando schreef:
Ik heb nog nooit van die man gehoord.

Rob Stenders? Vroeger DJ bij Veronica, nu weer bij 3fm.

2,5
Ik vind het een zeer vermakelijk boek. Goed, anderen kunnen het rotzooi vinden, maar het wordt in ieder geval nergens ten onrechte tot literatuur verheven.

Mijn mening is zeker mede gekleurd omdat ik zelf jarenlang actief ben geweest iun het mediawereldje en het kan goed zijn dat het voor mensen zonder deze affiniteit nogal oninteressant is.

avatar van divart
3,0
Behoorlijk slecht geschreven boekje met heel veel bekende namen maar weinig wat nieuwswaardig is. Opbouw heeft het niet en is vooral een opsomming in de trant van en toen dit en toen dat. Pluspunt is dat er wel veel liefde voor radio en muziek uitspreekt al wordt dat laatste nauwelijks toegelicht.

4,0
Ok, je moet enige affiniteit hebben met radio en muziek maar dan heb je een leuk en vlot geschreven boek waar het enfant terrible van de Nederlandse radio zijn avonturen uit de doeken doet.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:44 uur

geplaatst: vandaag om 16:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.