menu

Naomi's Room - Jonathan Aycliffe (1991)

Alternatieve titel: Dreiging op Zolder

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

192 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Niet lang nadat zijn dochter Naomi is ontvoerd en vermoord teruggevonden wordt in een veld, begint Charles Hillenbrand 's nachts sinister gefluister te horen. Al snel probeert hij de waarheid achter de dood van zijn dochter te ontdekken.

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Dennis MacEoins eerste spookverhaal als Jonathan Aycliffe, en tot dusverre ook zijn meeste duistere. Het boek houdt dezelfde dreiging gaande, net als in zijn latere boeken, met het verschil dat hij dan toch wat milder naar het einde wordt.
Het dochtertje van een academicus wordt bijna onder zijn ogen in een warenhuis ontvoerd, en later gruwelijk vermoord en verminkt terug gevonden. Vanaf daar gaat het verhaal een neerwaartse duistere spiraal in, waar het ook niet meer uitkomt. Iets wat het boek eigenlijk wel ten goede komt.
Aycliffe heeft hier een gedegen spookverhaal neergezet, en hoewel de ingrediënten niet nieuw zijn, wist hij toch tot het einde te boeien.
Tot nu toe een van de betere Aycliffes.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:18 uur

geplaatst: vandaag om 22:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.