menu

New Boy - William Sutcliffe (1996)

Alternatieve titel: De Nieuweling

mijn stem
3,38 (13)
13 stemmen

Engels
Humoristisch

208 pagina's
Eerste druk: Penguin, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Mark is joods, slim en lelijk. Ook is hij de held van zijn school - vindt hij zelf - om zijn verhalen over ruige seks en geile vrouwen. Het zijn verhalen die hij opdiept uit biografieën van filmsterren en topsporters, en die hij ongegeneerd als zijn eigen herinneringen adopteert. Zijn wereld stort in als er op een dag een nieuwe jongen in de schoolbus zit. Het is Adonis in eigen persoon. Niet dat Mark bang is voor concurrentie, integendeel: hij wordt hopeloos verliefd op de jonge, blonde god. Verliefd? Of is die eeuwigdurende erectie in zijn broek een pijnlijke vergissing?

zoeken in:
4,0
Een 'coming of age' boek in de Engelse stijl. Als je er tegen kan dat seks een heel voorname rol in dit boek speelt en de humor je aanspreekt is het een leuk en goed boek. Mark doet tijdens zijn schooltijd (seksuele) ervaringen op en dat doen anderen ook, in allerlei opzichten. Zeker als debuut een geslaagd boek.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:47 uur

geplaatst: vandaag om 22:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.