menu

Klunen - Kluun (2008)

mijn stem
2,42 (13)
13 stemmen

Nederlands
Verhalenbundel
Humoristisch

224 pagina's
Eerste druk: Podium, Amsterdam (Nederland)

Kluun zorgt voor vuurwerk, of het nu gaat om vrouwen, voetbal, seks, schaamhaar, uitgaan of euthanasie. Op zijn weblog en in columns spreekt hij zich stevig uit over deze en andere belangwekkende aardse zaken, waaronder Het Meest Onuitgelezen Boek Aller Tijden en Zinloos Geweld bij Bevallingen. 'Klunen' biedt Kluuns beste verhalen, acties, columns, blogs & andere vrolijke onzin van de afgelopen jaren, inclusief een cursus 'Voetbal kijken voor vrouwen'. O ja, en een analyse van het huwelijk.

zoeken in:
avatar van Nicolage Rico
3,0
Kluun begint steeds minder goed te schrijven. Ik irriteerde me vaak aan zijn overdreven lange zinnen, alsof dat literair beter oogt. Ook was hij lang niet meer zo grappig als bij "Komt een Vrouw bij de Dokter." Misschien dat de humor toen beter voor de dag kwam, omdat er een fatsoenlijk verhaal werd verteld.

Verder is het boek wel gezellig om te lezen in bed, vlak voordat je gaat slapen. Er zaten heus wel leuke stukjes bij. Zeer kleine 3*.

Vlas
Deze columns hebben allemaal een hoog net-niet-leuk gehalte. Ik ben dan ook maar tot bladzijde 123 gekomen, toen heb ik het 'boek' weggelegd.

Michael1992
Vlas schreef:
Deze columns hebben allemaal een hoog net-niet-leuk gehalte. Ik ben dan ook maar tot bladzijde 123 gekomen, toen heb ik het 'boek' weggelegd.


Ik ben bekend met zijn blog en ik kan er mij iets bij voorstellen. Kluun probeert wel maar faalt hopeloos en zit in dezelfde categorie als Ronald Giphart die ook als een humorist bekend staat.

3,0
Ik heb me prima vermaakt van deze bundel van stukjes die eerder verschenen waren. Feest is het als er van die cliche verhalen naar boven komen uit mijn/onze jeugd.

Een leuk tussendoortje of voor op het strand

Gast
geplaatst: vandaag om 05:04 uur

geplaatst: vandaag om 05:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.