menu

Sacred - Dennis Lehane (1997)

Alternatieve titel: Verloren Dochter

mijn stem
3,29 (12)
12 stemmen

Engels
Thriller

320 pagina's
Eerste druk: William Morrow, New York (Verenigde Staten)

Trevor Stone, een stervende miljonair, huurt de privé-detectives Patrick Kenie en Angela Gennaro in om zijn spoorloos verdwenen dochter, Desiree, te vinden. Maar niets is wat het lijkt terwijl het speurdersduo een spoor volgt van halve waarheden en corruptie, op zoek naar een vrouw die zowel een zondares als een heilige kan zijn. Desiree, een vrouw in de greep van verdriet, óf een manipulatieve intrigante die precies weet wat ze wil... tot elke prijs. Deze zaak leidt Kenzi en Gennaro naar het broeierige Florida, waar iemand in vertrouwen nemen de dood kan betekenen... waar iedere misstap hun laatste kan zijn.

zoeken in:
avatar van Luite
4,0
Mijn 2e Lehane. Waar ik bij De Infiltrant volledig overdonderd was over dat fantastische epos ben ik lichtelijk teleurgesteld over dit boek.

Goede ingenieuze thriller met mooie plotwendingen. De lichte teleurstelling komt helemaal door de fabuleuze kwaliteit van eerder genoemd boek. De teleurstelling komt door de vergelijking en is eigenlijk onterecht, zeker als ik er nu op terugkijk is het voor iedere thrillerlezer een zekere aanrader.

Ga maar eens op zoek naar andere Lehanes (baal eigenlijk dat ik de verfilmingen al gezien heb)

2,5
Voorspelbaar boek en ik ga het niet meer opnieuw lezen

Gast
geplaatst: vandaag om 16:47 uur

geplaatst: vandaag om 16:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.