menu

Die for Me - Karen Rose (2007)

Alternatieve titel: Sterf voor Mij

mijn stem
3,78 (16)
16 stemmen

Engels
Thriller

584 pagina's
Eerste druk: Vision, Mill Valley (Verenigde Staten)

Rechercheur Vito Ciccotelli doet een uiterst macabere ontdekking wanneer hij op het graf van een jonge vrouw, wier handen zo zijn gepositioneerd dat het lijkt of ze bidt. Er zijn echter ook nog lege graven in het veld - de moordenaar is nog niet klaar. Is hij op tijd te stoppen?

zoeken in:
avatar van Donna Tartt
3,0
Een spannend verhaal wat je pakt en snel uitleest. Computernerd verzint weerzinwekkende scènes voor een game. En tja, het boek begint met een lijk wat wordt gevonden. Wie heeft het gedaan en waarom?

-3-

3,0
Voor mij onbekende schrijfster maar bij toeval kwam ik dit boek tegen. Het boek was voor mij een echte page-tuner en had het boek ook zo uit. Het verhaal is spannend vanaf het begin tot het eind. Hoewel op een gegeven moment wel duidelijk is wie de moordenaar is blijft het verhaal je wel interesseren. Karen Rose verwerkt alles in haar boeken zowel spanning als aktie als romantiek. Voor mij 3*

avatar van AmazingPP
4,0
Verrekt goede thriller die even wat aarzelend begint, omdat je dan alle personages op je afgevuurd krijgt, maar langzamerhand word het dan toch echt een echte page-turner. Ik kon er in ieder geval niet meer in stoppen. Jammer van al dat romantische geleuter, dat is niet echt voor mij weg gelegd, maar voor de rest een prima thriller: origineel, spannend, donker en goed geschreven. 4 *

Gast
geplaatst: vandaag om 03:05 uur

geplaatst: vandaag om 03:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.