menu

Cry for Help - Steve Mosby (2008)

Alternatieve titel: Niemand Die Je Hoort

mijn stem
3,48 (21)
21 stemmen

Engels
Thriller

288 pagina's
Eerste druk: Orion, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Jonge vrouwen liggen dagen lang vastgebonden op bed, volledig aan hun lot overgelaten. Hun moordenaar doet zich voor als een slachtoffer. Via e-mails en smsjes stelt hij de vrienden van zijn slachtoffers gerust. Pas als ze overleden zijn, stuurt hij die vrienden een bericht: Je hebt haar dood laten gaan... Detective Sam Currie moet deze gruwelijke zaak op zich nemen. Als de naam Dave Lewis een paar keer opduikt, gaat Currie achter hem aan, maar Dave heeft nog meer zorgen. De dood van zijn broer werpt nog steeds een schaduw over zijn leven. Ook zijn grote verloren liefde Tori laat hem niet los. Dan blijkt Tori het volgende slachtoffer van de moordenaar te zijn...

zoeken in:
avatar van Wade
3,0
Aardig boek, maar zeker niet zo goed als de 50/50 killer.
te lange aanloop voor een te korte climax.
wel een goed verhaal.

3,0
De proloog was super; Spannend, mysterieus, beangstigend, kortom alles wat een goede thriller zou maken. Hierna word het echter minder. Eerst is het ook een soort psychologische roman over fouten uit het verleden, maar het verhaal blijft soms een klein beetje op de achtergrond. Dit leest echter wel lekker weg. De ontknoping is wat minder, niet slecht, maar het voelde een beetje gek en geforceerd. De premise is wel goed en daarom denk ik dat er meer had ingezeten. Toch nog 3* hoor.

avatar van prikadel
4,0
Een spannend boek welke ik met moeite kon weg leggen. Ik vond het boek beter dan 50/50 killer. Het einde was verrassend maar ik had het gevoel dat het een beetje kort door de bocht was. Voor mijn gevoel kloppen er een aantal dingen aan het einde niet als je alles helemaal na zou lopen.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:16 uur

geplaatst: vandaag om 10:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.