menu

The Cancelled Czech - Lawrence Block (1966)

Alternatieve titels: Er Liep bij Haar een Streepje Door | Evan Tanner #2

mijn stem
2,50 (2)
2 stemmen

Engels
Spionage

224 pagina's
Eerste druk: Gold Medal, New York (Verenigde Staten)

De oorlogsmisdadiger Kotacek, die de spil wordt genoemd van de wijdvertakte ondergrondse nazi-activiteiten, is door de Tsjechoslowaakse geheime dienst uit zijn woning in Lissabon ontvoerd en naar een gevangenis in Praag overgebracht. Kotacheks kennis van de huidige nazibewegingen zal bij zijn terechtstelling verloren gaan, en zijn dossiers zullen waarschijnlijk in Russische handen vallen. Geheimagent Evan Michael Tanner reist naar Tsjecho-Slowakije om Kotachek uit de gevangenis te halen en het land uit te smokkelen. Maar als Tanner uit een rijdende trein springt, heeft hij er nog steeds geen idee van hoe hij te werk moet gaan...

zoeken in:
3,0
Een verhaal dat volkomen "over the top" is met een fout nazi-personage dat niet geleerd heeft van de geschiedenis en nog steeds droomt van het Vierte Reich. En in dit boek gaat die persoon behoorlijk irriteren. En de gebeurtenissen in het verhaal zijn wel erg onwaarschijnlijk. Tja, en toch wel aardig om een keer te lezen, maar Block heeft betere geschreven, en waarschijnlijk ook slechtere gezien zijn enorme productie die hij op zijn naam heeft staan (en ook onder andere namen heeft laten uitgeven.)

Gast
geplaatst: vandaag om 20:53 uur

geplaatst: vandaag om 20:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.